Tykypäivä – Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Vanhankylän kartanon viihtyisissä tiloissa vietettään Duodecimin TYKY-päivää. Aamiaista nautittaessa supliikki seremoniamestari Henri Kemppainen hämmästytti osallistujia lähitaikuudellaan. Päivän aikana kuultiin luento muutoksen kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä, ihailtiin Minna Tervamäen Kuolevaa Joutsenta ja päästiin ryhmissä tekemään oma tanssi ikioman opettajan johdolla ja päivän päätteeksi esittämään se myös muille. Kaunis ilma, makoisat tarjoilut ja rannassa laiduntavat lampaat loivat päivään oman tunnelmansa.

Kiitos teille kaikille Minna, Henri, Marina, Pälvijaana ja koko StepUp. Tunnelma oli huikee parantuen loppua kohden. TYKYpäivän olennainen tarkoitus täyttyi 101 %. Minnan aamupäivää lainaten: ”täytyy kehua kun siihen on aihetta” …ja nyt on, kiitos! Ja Marina, loistava opettaja, ihana ihminen, sinusta pursuaa lämpöä, SMACK! Muistan teidät kun seuraavia bileitä suunnitellaan, voikaa hyvin!

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on v. 1881 perustettu tieteellinen yhdistys. Se kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 21 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä noin sata jäsenyhdistystä. Kustannus Oy Duodecim on seuran omistama yhtiö, joka julkaisee terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tietosisältöjä niin opiskelun kuin päivittäisen työnteon tueksi.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous