Soseboys

Kaipaako tapahtumasi piristystä ja energistä välishowta? Haluaisitko kolme tai kenties neljä säkenöivää nuorta miestä antamaan uutta virtaa juhlan, kokouksen taikka pikkujoulun keskelle? Siinä tapauksessa Soseboys on varmasti oikea valinta!

Soseboys on neljän nuoren miehen posse, joka viihdyttää tanssilla ja musiikilla, käyttäen ilmaisussa hyödyksi ennennäkemättömiä ulottuvuuksia. Esitykseen sisältyy laidasta laitaan eri katutanssilajeja, teatteria ja ehdotonta hullunkurisuutta. Yhteinen hauskanpito ja tanssin riemu näkyy jokaisessa ja se välittyy varmasti katsojallekin! Ryhmä hyödyntää esityksissään myös mahdollisuuksien mukaan nykyteknologiaa. 

Kundit ovat tanssineet ja esiintyneet niin laivoilla, teattereiden lavalla, artistien taustalla kuin kouluissa ja yritystapahtumissakin. Esitykseen voi liittää myös hauskan tanssinopetuksen.

Tähän soseutuneeseen jengiin et varmasti pety! 

Soseboys vakuutti matkailun ammattilaiset Laventelin asiakastapahtumassa:

Sosepojat ovat aivan ihania. Kaikki tilaisuuden isännät sekä vieraat ihastuivat heihin kovasti. Heillä on hymy on herkässä ja hyvä mieli tuli jo heitä katsellessa. Show oli erittäin vaikuttava tanssillisesti, juuri sopivan viihdyttävä ja todella vaikuttava paikoin. Upeita tanssijoita kertakaikkiaan ja heillä oli hyvä meno ja meininki. Hämmästelimme joukolla tekniikkaa, notkeutta, lihasvoimaa ja näppäryyttä. Ja lisäksi hauskasti tehty. 10+ kertakaikkiaan.

Soseboys esiintyi Kellokosken koulun hyvinvointitapahtumassa sekä ala- että yläkoululaisille ja ryhmän jäsen Veeti piti myös tanssipajoja eri ikäisille:

Aivan täydellinen setti! Esitys oli varmasti koko koulun historian onnistunein. Oppilaat olivat todella ihastuneita ja lähes sanattomia. Tanssipajat olivat täyttä asiaa alusta loppuun ja Veeti sai kaikki tanssimaan ja hyvälle tuulelle. Parempaa ei olisi voinut toivoa! Suosittelen kaikille kouluille.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous