StepUp Dancers & StepUp Crew

Showtanssia Suomen huipulta! StepUp Dancers on Suomen pitkäikäisimpiä ja arvostetuimpia showtanssiryhmiä, jonka nimi on tae laadusta ja osaamisesta.

StepUp Dancers on monessa mukana: showryhmänä, tanssivina malleina, messuhenkilöinä, aktivaattoreina… Toteutamme ammattitaidolla myös muotinäytökset, tuotelanseeraukset ja promootiot, lasten esityksiä unohtamatta.

Valmiita show-esityksiämme aikuiseen makuun ovat mm. Cabaret StepUp, Saturday Night Fever – lauantai-illan huumaa sekä rakastettu klassikkomme, Vuosikymmenet-show.

Kevään 2024 uutuutemme on viime vuosien kovimpien kotimaisten hittibiisien ympärille rakentuva Suomipop-show. Lupaamme nostaa bileet kattoon, kun Suomi-hitit on irti!

Valmiiden Show-esitysten hinnat alkaen 2.900 €.

 

StepUp Crew tuo tilaisuuteen katutanssien monet kasvot ja hauskat tyylilajit. 

Tämän päivän sykkivää tunnelmaa tarjoaa eri katutanssilajeista inspiraationsa ammentava StepUp Crew. Valmiista valikoimasta löytyvät mm. Dancing Through Time , Romeo & Julia 2day, Bangers! ja  The Jacksons Forever -show’t.

Jos edellä mainitut teemat eivät sovi tilaisuuteesi, niin kerro meille toiveesi ja me toteutamme siihen sopivan shown, joka nostaa tapahtumasi tunnelman kattoon.

Hinnat alkaen 3.900 €.

 

Ohjelmaa myös perhetapahtumiin

Perhetapahtumiin soveltuvia, perheen pienimmille ja vähän isommillekin sopivia esityksiä ovat mm. Unet ja Punahilkka. Nämä interaktiiviset show’t saavat lapset hihkumaan innosta ja tanssimaan mukana. Esitysten lisäksi voimme tuoda tapahtumaan vaikkapa taitavat kasvomaalarit ja hauskan tanssinopetuksen.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous