StepUp Dancers & StepUp Crew

Showtanssia Suomen huipulta! StepUp Dancers on on Suomen pitkäikäisimpiä ja arvostetuimpia showtanssiryhmiä, jonka nimi on tae laadusta ja osaamisesta.

StepUp Dancers on monessa mukana: showryhmänä, tanssivina malleina, messuhenkilöinä, aktivaattoreina…. Teemme myös laadukkaasti muotinäytökset, tuotelanseeraukset ja promootiot, lasten esityksiä unohtamatta.

Valmiita show’mme aikuiseen makuun ovat mm. FinnHits, Love Boat sekä Hooray for Hollywood.

 

 

 

StepUp Crew tuo tilaisuuteen katutanssien monet vauhdikkaat ja hauskat tyylilajit. 

Tuoreempaa, tämän päivän sykkivää tunnelmaa on myös tarjolla tapahtumiin, jotka kaipaavat vauhdikasta meininkiä. Valittavanasi mm. The Jacksons Forever, Romeo & Julia 2day ja Dancing Through Time -showt.

Jos edellä mainitut eivät sovi tilaisuuteesi, niin kerro meille teemanne ja me toteutamme siihen sopivan shown, joka nostaa tapahtumasi tunnelman kattoon.

 

Ohjelmaa myös perhetapahtumiin

Perhetapahtumiin soveltuvia perheen pienimmille ja vähän isommillekin sopivia show’ta ovat mm. Unet, Punahilkka ja Peppi merellä. Nämä interaktiiviset showt saavat lapset hihkumaan innosta ja tanssimaan mukana. Esitysten lisäksi voimme tuoda tapahtumaan vaikkapa taitavat kasvomaalarit ja hauskat tanssinopetukset.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous