Tyhy- & tiimipäivät

Hyvinvointia ja virkistystä henkilökunnalle. Löytyisikö näistä kiinnostava laji tai kokonaisuus työhyvinvointi- tai tiimipäivän ohjelmaksi?

Työhyvinvointiluento

Työhyvinvointiin panostaminen on kasvanut entisestään viime vuosina. Voimme järjestää vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla yhteisen tilaisuuden tiimille tai työyhteisölle joko meillä, teillä tai erilaisten virtuaalisten työskentelyvälineiden avulla. Mukaan voidaan liittää myös kehonhuollollinen osuus. Luennon vetäjänä toimii alan konkari Marco Bjurström.

Hinnat alkaen 2.500 € + alv. 24 %
Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Tanssinopetus ja/tai kehonhuolto

miila_0040

Olipa lajinne Happy Hour, Lattarit, Sweat & Dance tai vaikkapa Hiphop, niin opettajamme suunnittelee opetuksen sisällön huomioiden osallistujien kunto- ja taitotason. Tärkeintä tekemisessä on hyvä fiilis ja tavoitteena osallistujien iloiset ilmeet tunnin jälkeen. Tanssintuntiin voidaan liittää myös kehonhuollollinen osuus. Vaihtoehtoja ovat esim. Pilates, jumppaa jalkaterille tai Stretching. Kehonhuolto voidaan pitää myös omana erillisenä tuntinaan.

Opetuksen kesto 1 – 3 h.

Hinnat alkaen 390 € + alv. 24 %
Kiinnostuitko? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Jumppaa ja vahvistusta jalkaterille

Jalat tarvitsevat monipuolisesti voimaa ja notkeutta olitpa sitten seisomatyöläinen, juoksun tai tanssin harrastaja tai toimistossa työskentelevä. Jalkaterä on kehon perusta, sen toimivuus vaikuttaa ketjuna ylöspäin koko kehoon. Jalkaterään keskittyvän opetuksena aikana harjoitellaan monipuolisesti voimaa, notkeutta ja toiminnallisuutta jalkaterään, varpaisiin, nilkkaan ja pohkeeseen. Tämä tunti sopii ihan kaikille. Ohjaajana toimii Fatima Witick.

Opetuksen kesto 1 h.

Hinta 450 € + alv 24 %
Kysy lisää? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Oman porukan kanssa tanssivideon tekoon

SebuDance Video Production kurssi on loistava paketti pienelle tai isommallekin ryhmälle, joka ei pelkää heittäytymistä ja jolla on jo jonkinlaista taustaa tanssista tai muusta rytmisestä liikkumisesta. Kurssilla harjoitellaan asioita, joita on hyvä ottaa huomioon kun esiinnytään kameralle.

Koreografi ja ohjaaja Sebastian Visa luo ryhmän kanssa kokonaisuuden, jossa kaikki pääsevät esille. Kokonaisuus kuvataan kurssin aikana musiikkivideoiden tyyliin ja ryhmä saa videon itselleen heti kun se on valmis. Ryhmän koko max. 20 henkilöä ja kesto 2 – 3 h.

Kahden tunnin kurssi koostuu lämmittelystä, koreografian opettelusta ja videon kuvaamisesta. Kolmen tunnin kurssilla kokeillaan myös erilaisten hauskojen harjoitteiden kautta eläytymistä ja esiintymistä kameralle.

Hinta alkaen 1.400 € + alv. 24 %
Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Hetki musikaalitähtenä – iltapäivä uudessa roolissa

Haluatteko heittäytyä uusiin rooleihin musikaalitähtinä? Tanssia, laulua, uskomattomia heittäytymisiä ja onnistumisen hetkiä omassa porukassa ammattiohjaajan johdolla. Tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa. Iltapäivän aikana valmistetaan oma numero, jossa tähtinä loistatte te.

Kesto 2 – 3 h, ryhmäkoko noin 30 henkilöä, yksi ohjaaja. Tarvittaessa ryhmiä voi olla useita, jolloin joka ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Hinta alkaen 1.400 € + alv. 24 %
Sopisiko tämä teille? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Kaikki laulaa

Sopisiko virkistyspäivänne kohokohdaksi karaoke-tyyliinen Kaikki laulaa?

Koko porukka jaetaan ryhmiin, kullakin ryhmällä on oma laulunopettaja, treenitila ja laulettava kappale. Kappaleet ovat tuttuja ja helposti laulettavia. Leikkimielinen kisa käydään joko päivän päätteeksi tai omana ohjelmanumerona illallisen yhteydessä. Valmentajat ovat paikalla myös esiintymisen ajan. Kisa sujuu mainiosti kun juontamassa on ammattitaitoinen juontaja tai seremoniamestari.

Aktiviteetin kesto 1 – 2 h.

Hinta alkaen 1.900 € + alv. 24 %
Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita meille sähköpostia.

Moka on lahja – kimpassa hauskaa

Oman työporukan kanssa harjoitellaan improvisaatiotekniikoita erilaisten leikkien ja harjoitusten muodossa. Meininki on yhdessä tekemistä, itsensä haastamista, päätöksentekoa niukalla informaatiolla ja ajatuksella pitää hauskaa omalla porukalla! Improharjoitukset sopivat kaikille eivätkä edellytä muuta kuin avointa mieltä ja reipasta asennetta.

Opetuksen kesto 2 – 3 h, ryhmän koko max 35 henkilöä.

Hinta alkaen 750 € + alv. 24 %
Toimisiko tämä teillä? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Body Plumber Marco Bjurström – avaa tukokset kehossa ja organisaatiossa!

Röörit auki ja virtaa elämään, jotta arki tökkisi vähemmän! Kaksipäiväinen valmennuspaketti, joka toteutetaan mieluiten kahtena perättäisenä päivänä, jotta voimme varmistaa oivalluksen ja ymmärryksen maksimoinnin.

Sopii erityisen hyvin työporukoille ja tiimeille, sillä vaikka lähestymiskulma on kehon aineenvaihdunnan kautta, niin fokuksessa on vahvasti myös porukan keskinäisviestinnän sujuvuus henkilökohtaisen työkuntoisuuden lisäksi.

Kysy lisää: meikku.ilander@stepup.fi

 

 

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous