Tyhy & tiimipäivät

Hyvinvointia ja virkistystä henkilökunnalle. Löytyisikö näistä kiinnostava laji tai kokonaisuus työhyvinvointi- tai tiimipäivän ohjelmaksi?

Työhyvinvointiluento ja tanssitunti lähiopetuksena tai etänä

Työhyvinvointiin panostaminen on lisääntynyt kuluneiden parin vuoden aikana, ja se kannattaakin erityisesti etä- ja hybridityön jatkuessa. Voimme järjestää yhteisen tilaisuuden tiimille tai työyhteisölle joko meillä, teillä tai erilaisten virtuaalisten työskentelyvälineiden avulla (esim. Teams, Skype, Zoom tai Google Hangouts).

Virtuaalisessa tanssitunnissa huomioimme, tottakai, osallistujien käytössä olevat tilat (esim. ”olkkarijortsut”) ja mukaan voidaan liittää myös kehonhuollollinen osuus. Kehonhuolto voidaan pitää myös omana erillisenä tuntinaan, kuten pilates, stretching, jalkajumppa tms. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Tanssinopetus ja/tai kehonhuolto

miila_0040

Olipa lajinne Happy Hour, lattarit, Sweat & Dance tai vaikka hiphop, niin opettaja suunnittelee opetuksen sisällön huomioiden eri-ikäisten ja kokoisten tanssijoiden kunto- ja taitotason, tärkeintä tekemisessä on kuitenkin hyvä fiilis ja tavoitteena osallistujien iloiset kasvot tunnin jälkeen. Tanssintuntiin voidaan liittää kehonhuollollinen osuus, esimerkiksi pilatesta, jumppaa jalkaterille tai venyttelyä. Kehonhuolto voidaan pitää omana erillisenä tuntinaan.

Opetuksen kesto 1 – 3 h.

Kiinnostuitko? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Jumppaa ja vahvistusta jalkaterille

Jalat tarvitsevat monipuolisesti voimaa ja notkeutta olitpa sitten seisomatyöläinen, juoksun tai tanssin harrastaja tai toimistossa työskentelevä. Jalkaterä on kehon perusta, sen toimivuus vaikuttaa ketjuna ylöspäin koko kehoon. Jalkaterään keskittyvän opetuksena aikana harjoitellaan monipuolisesti voimaa, notkeutta ja toiminnallisuutta jalkaterään, varpaisiin, nilkkaan ja pohkeeseen. Tämä tunti sopii ihan kaikille. Ohjaajana toimii Fatima Witick.

Opetuksen kesto 1 h.

Kysy lisää? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

HipHop 4 Business

Kaipaako työyhteisönne virkistymiseen keppijumpan ja fläppitaulun sijaan aivan jotain muuta? Tarjolla hauskaa ja coolia tekemistä yhdessä oman porukan kanssa!

HipHop 4 Business -tanssitunti sopii mille tahansa työyhteisölle ikään ja tanssitaustaan katsomatta. Tunti on räätälöitävissä eri kokoisille ryhmille ja erilaisiin tiloihin eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita.

Tunnin alussa ryhmälle esitellään lyhyesti 2000-luvun muotitanssin, HipHopin historiaa. Liikkuminen aloitetaan perusaskeleista ja rytmeistä. Tunnin edetessä haaste kasvaa, mutta tunnin ytimessä on heittäytyminen ja rento yhteinen toiminta. Tämä kaikki toteutetaan HipHopille ominaisella otteella; rytmikkäästi, rennosti ja coolisti!

HipHop 4 Business -tanssituntien opettaja Ville Köngäs on kokenut StepUp -tanssikoulun katutanssinopettaja. Omalla tanssijan urallaan suomen mestaruuden ja EM-hopeaa voittanut opettaja on meritoitunut aikuisryhmien innostaja, joka on opettanut lukuisissa suurtapahtumissa ja messuilla.

Optiona mukaan voidaan liittää myös yhdessä harjoitellun tanssin videointi. Musavideotyyliin tehty video on hieno muisto osallistujille ja voihan sitä hyödyntää vaikka yrityksen omissa kanavissa ja tilaisuuksissa, sekä jakaa sidosryhmille.

Paketit:

60 min tanssitunti (yrityksen omissa tiloissa), 60 – 90 min tanssitunti (StepUpin toimipisteessä), 120 min tanssitunti + videotaltiointi (StepUpin toimipiste tai yrityksen omat tilat)

Kiinnostuitko? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Oman porukan kanssa tanssivideon tekoon

SebuDance Video Production kurssi on loistava paketti pienelle tai isommallekin ryhmälle, joka ei pelkää heittäytymistä ja jolla on jo jonkinlaista taustaa tanssista tai muusta rytmisestä liikkumisesta. Kurssilla harjoitellaan asioita, joita on hyvä ottaa huomioon kun esiinnytään kameralle.

Koreografi ja ohjaaja Sebastian Visa luo ryhmän kanssa kokonaisuuden, jossa kaikki pääsevät esille. Kokonaisuus kuvataan kurssin aikana musiikkivideoiden tyyliin ja ryhmä saa videon itselleen heti kun se on valmis. Ryhmän koko max 20 henkilöä ja kesto 2 – 3 h.

Kahden tunnin kurssi koostuu lämmittelystä, koreografian opettelusta ja videon kuvaamisesta. Kolmen tunnin kurssilla kokeillaan myös erilaisten hauskojen harjoitteiden kautta eläytymistä ja esiintymistä kameralle.

Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Hetki musikaalitähtenä – iltapäivä uudessa roolissa

Haluatteko heittäytyä uusiin rooleihin musikaalitähdiksi? Tanssia, laulua, uskomattomia heittäytymisiä ja onnistumisen hetkiä omassa porukassa ammattiohjaajan johdolla. Tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa. Iltapäivän aikana valmistetaan oma numero, jossa tähtinä loistatte te.

Kesto 2 – 3 h, ryhmäkoko noin 30 henkilöä, yksi ohjaaja. Tarvittaessa ryhmiä voi olla useita, jolloin joka ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Sopisiko tämä teille? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Laulutaisto – yhdessä samaan tahtiin

Sopisiko virkistyspäivänne kohokohdaksi vaikkapa laulutaisto karaoke -tyyliin?

Koko porukka jaetaan ryhmiin, kullakin ryhmällä on oma laulunopettaja, treenitila ja laulettava kappale. Kappaleet ovat tuttuja ja helposti laulettavia. Leikkimielinen kisa käydään joko päivän päätteeksi tai omana ohjelmanumerona illallisen yhteydessä. Valmentajat ovat paikalla myös esiintymisen ajan. Kisa sujuu mainiosti kun juontamassa on ammattitaitoinen juontaja tai seremoniamestari.

Aktiviteetin kesto 1 – 2 h.

Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita meille sähköpostia.

Moka on lahja – kimpassa hauskaa

Oman työporukan kanssa harjoitellaan improvisaatiotekniikoita erilaisten leikkien ja harjoitusten muodossa. Meininki on yhdessä tekemistä, itsensä haastamista, päätöksentekoa niukalla informaatiolla ja ajatuksella pitää hauskaa omalla porukalla! Improharjoitukset sopivat kaikille eivätkä edellytä muuta kuin avointa mieltä ja reipasta asennetta.

Opetuksen kesto 2 – 3 h, ryhmän koko max 35 henkilöä.

Toimisiko tämä teillä? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Body Plumber Marco Bjurström – avaa tukokset kehossa ja organisaatiossa!

Röörit auki ja virtaa elämään, jotta arki tökkisi vähemmän! Kaksipäiväinen valmennuspaketti, joka toteutetaan mieluiten kahtena perättäisenä päivänä, jotta voimme varmistaa oivalluksen ja ymmärryksen maksimoinnin.

Sopii erityisen hyvin työporukoille ja tiimeille, sillä vaikka lähestymiskulma on kehon aineenvaihdunnan kautta, niin fokuksessa on vahvasti myös porukan keskinäisviestinnän sujuvuus henkilökohtaisen työkuntoisuuden lisäksi.

Kysy lisää: meikku.ilander@stepup.fi

 

 

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous