Tyky & tiimipäivät

Hyvinvointia ja virkistystä henkilökunnalle. Löytyisikö näistä teitä kiinnostava laji tai kokonaisuus työhyvinvointi- tai tiimipäivän ohjelmaksi?

Hetki musikaalitähtenä – iltapäivä uudessa roolissa

Haluatteko heittäytyä uusiin rooleihin musikaalitähdiksi? Tanssia, laulua, uskomattomia heittäytymisiä ja onnistumisen hetkiä omassa porukassa ammattiohjaajan johdolla. Tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa turvallisessa ympäristössä. Iltapäivän aikana valmistetaan oma numero, jossa tähtinä loistatte te.

Kesto 2 – 3 h, ryhmäkoko noin 30 henkilöä, yksi ohjaaja. Tarvittaessa ryhmiä voi olla useita, jolloin joka ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Sopisiko tämä teille? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Laulutaisto – yhdessä samaan tahtiin

Sopisiko virkistyspäivänne kohokohdaksi vaikkapa laulutaisto karaoke -tyyliin?

Koko porukka jaetaan ryhmiin, kullakin ryhmällä on oma laulunopettaja, treenitila ja laulettava kappale. Kappaleet ovat tuttuja ja helposti laulettavia. Leikkimielinen kisa käydään joko päivän päätteeksi tai omana ohjelmanumerona illallisen yhteydessä. Valmentajat ovat paikalla myös esiintymisen ajan. Kisa sujuu mainiosti kun juontamassa on ammattitaitoinen juontaja tai seremoniamestari.

Aktiviteetin kesto 1 – 2 h.

Kysy lisää: soita 09 7746 1740 tai laita meille sähköpostia.

 

miila_0040Liikettä niveliin – tanssinopetus ja/tai kehonhuolto

Olipa lajinne Happy Hour, lattarit tai vaikka hiphop, niin opettaja suunnittee opetuksen sisällön huomioiden eri-ikäisten ja kokoisten tanssijoiden kunto- ja taitotason, tärkeintä tekemisessä on kuitenkin hyvä fiilis ja tavoitteena osallistujien iloiset kasvot tunnin jälkeen. Tanssintuntiin voidaan liittää kehonhuollollinen osuus, esimerkiksi pilatesta tai venyttelyä. Kehonhuolto voidaan pitää omana erillisenä tuntinaan.

Opetuksen kesto 1 – 3 h.

Kiinnostuitko? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

impronautit-zetor-3Moka on lahja – kimpassa hauskaa

Oman työporukan kanssa harjoitellaan improvisaatiotekniikoita erilaisten leikkien ja harjoitusten muodossa. Meininki on yhdessä tekemistä, itsensä haastamista, päätöksentekoa niukalla informaatiolla ja ajatuksella pitää hauskaa omalla porukalla! Improharjoitukset sopivat kaikille eivätkä edellytä muuta kuin avointa mieltä ja reipasta asennetta.

Opetuksen kesto 2 – 3 h, ryhmän koko max 35 henkilöä.

Toimisiko tämä teillä? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

Käännä yllättäminna1vä tilanne voitoksi – Minna Tervamäen luento

“Luennoillani haluan ravistella ihmisiä ymmärtämään, miten yllättävät tilanteet voi kääntää voitoksi. Kerron muun muassa vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä siten, kun olen asiat itse kokenut. Asenteen voima ja riskinottokyky kantavat kauas. Yhtä tärkeää on kuitenkin säilyttää herkkyys ja palautteen vastaanottamisen kyky sekä huolehtia riittävästä ja laadukkaasta palautumisesta.”

Kesto 1,5 h.

Kiinnostuitko Minnan luennosta? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

marco1Body Plumber Marco Bjurström – avaa tukokset kehossa ja organisaatiossa!

Röörit auki ja virtaa elämään, jotta arki tökkisi vähemmän! Kaksipäiväinen valmennuspaketti, joka toteutetaan mieluiten kahtena perättäisenä päivänä, jotta voimme varmistaa oivalluksen ja ymmärryksen maksimoinnin. Sopii erityisen hyvin työporukoille ja tiimeille, sillä vaikka lähestymiskulma on kehon aineenvaihdunnan kautta, niin fokuksessa on vahvasti myös porukan keskinäisviestinnän sujuvuus henkilökohtaisen työkuntoisuuden lisäksi.

Kysy lisää: meikku.ilander@stepup.fi

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous