Marco Bjurström – Keskinäinen työeläkeyhtiö Varma

Varman työhyvinvointiviikko huipentui henkilökunnan kesäisiin juhliin, ja iltaa isännöimään toivottiin monipuolista ja karismaattista juontajaa, jolla on kokemusta työhyvinvointikoulutuksista. Marco Bjurström toimi sekä illan juontajana että myös tanssinopettajan & viihdyttäjän roolissa. Illan bändinä ja Marcon tanssituksen musisoijana toimi bilebändi Groove President, solistinaan Vallu Lukka.

Hei, eilinen kesäjuhlamme meni hienosti, jopa sääkin suosi meitä. Marco oli tehnyt ”kotitehtävänsä” enemmän kuin hyvin ja veti illan läpi aivan huikealla ammattitaidolla. Olimme erittäin otettuja Marcon perehtyneisyydestä Varman asioihin ja työhyvinvointipäiviemme teemaan. Tuhannet kiitokset vielä Marcolle ja myös bändille, joka joutui lopulta tinkimään lattarimusasta, mutta suoriutui upeasti lennossa tehdystä tyylinvaihdoksesta. Oli taas erittäin mukava tehdä yhteistyötä kanssanne!

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja huolehtien sekä yksityisen sektorin työntekijöiden että yrittäjien eläketurvasta. Varma on Suomen suurin työeläkeyhtiö ja sijoittaja. Varmalaisia on noin 600.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous