Firman tähdet – Haikon Kartano

Henkilökunnan pikkujouluihin toivottiin kiireisen työvuoden jälkeen mukavaa menoa oman väen kesken. Firman tähdet -konsepti kuulosti juuri tähän sopivalta ja yrityksen väestä löytyi muutama innokas ”tähti”, joille suunniteltiin oma show. Puvustus, tanssinopetus, maskeeraus – koko paketti hoitui StepUpin osaavien tekijöiden toimesta, he myös avustivat lavatähtiä illan show’ssa tanssijan roolissa.

Hei, haluan vielä antaa kiitokset teille (sekä sinulle Lasse että Jarille) tosi hauskasta ja mukavasta shown järjestämisestä. Te olitte niin ihanan kannustavia koko ajan ja annoitte uskoa ja rohkeutta meille. Esitys oli meistä kaikista loppujen lopuksi (kaiken jännityksen jälkeen) tosi hauska ja olemme saaneet kovasti siitä kehuja työkavereilta! Ja naiset ovat kadehtineet minua – ei mustasta tukasta, eikä hapsutakista vaan siitä, että sain tanssia teidän kanssa!! Isot kiitokset myös maskeeraaja Pirjolle!

Vuoden 2011 kokoushotelliksi valittu Haikon Kartano avasi ovensa Suomen ensimmäisenä kartanohotellina vuonna 1966. 50-vuotista hotellitaivaltaan vuonna 2016 juhlinut ja edelleen Vuoriston perheen omistuksessa oleva monipuolinen Haikon kokonaisuus palvelee tasokkaasti sekä hotelli-, ravintola- että kylpylävieraita. Kauniilla paikalla meren rannalla sijaitseva kartano on parantanut sekä tilojaan että palvelujaan vastaamaan tämän päivän asiakkaiden tarpeita.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous