Tekemistä tiimi & TYKY-päivään

Virkistystä ja yhdessä tekemistä henkilökunnalle. Löytyisikö näistä teille sopivaa ohjelmaa virkistys- tai tyky-päivään?

Tiimipäivän tanssien?

Olipa tanssilajinne Happy Hour, lattarit, hiphop, rivitanssi tai vaikka kaikki vuorotellen, niin opettaja  huomioi eri-ikäisten ja kokoisten tanssijoiden kunto- ja taitotason tuntia suunnitellessaan. Tärkeintä tekemisessä kuitenkin on hyvä fiilis ja osallistujien iloiset kasvot tunnin jälkeen.

Tanssintuntiin voidaan myös liittää kehonhuollollinen osuus, esimerkiksi venyttelyä. Isompikin ryhmä voidaan jakaa useampaan saliin kokeilemaan eri lajeja. Opetuksia pitävät StepUp Schoolin ammattitaitoiset opettajat.

Kesto toiveistanne riippuen 1 – 4 h. 

Haluatko kuulla lisää? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

 

Miten olisi hetki ihan uusissa rooleissa musikaalitähtinä?

Jos tiimisi kaipaa hauskaa tekemistä yhdessä, niin StepUpin musikaaliammattilaisen opastamana voitte heittäytyä tuttujen musikaalien tunnelmiin. Tanssia, laulua, improvisaatiota, uskomattomia suorituksia ja onnistumisen hetkiä omassa porukassa ammattiohjaajan johdolla.

Päivän aikana valmistetaan oma numero, jossa tähtinä loistatte te. Halutessanne voitte taltioida esityksen.

Kesto 2 – 3 h, ryhmäkoko maksimissaan 30 henkilöä, yksi ohjaaja. Tarvittaessa ryhmiä voi olla useita, jolloin joka ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Olisiko tämä sinun tiimillesi sopiva aktiviteetti? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

 

Ohjelmassa leikkimieliset kisailut tanssien tai laulaen

Heittäytykää tanssin tai laulun maailmaan. Päivän osallistujat jaetaan ryhmiin ja jokainen ryhmä treenaa ammattiohjaajan opastuksella joko tanssi- tai laulunumeron.

Eri ryhmien välinen leikkimielinen kisa voidaan pitää esim. päivän päätteeksi tai mahdollisen iltajuhlan aikana.

Aikaa harjoitteluun tarvitaan minimissään tunnin verran, ja kisailuun ryhmien määrästä riippuen vähintään puoli tuntia. Jokaiselle ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Yhteydenotto puhelimitse 09 7746 1740 tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous