Tekemistä tiimi & TYKY-päivään

Virkistystä ja yhdessä tekemistä henkilökunnalle. Löytyisikö näistä teille sopivaa ohjelmaa virkistys- tai tyky-päivään?

Tanssia tyky-päivään – mikä näistä lajeista sopisi teille?

Caribbean Party? Tällä tunnilla heitetään huolet nurkkaan ja pidetään iloiset ja rytmikkäät bileet karibialaiseen malliin. Näissä bileissä saadaan nauttia monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa mm. socaa, dancehallia, reggaetonia ja salsaa. Musa päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin liikuttaa. Taatusti rentoa menoa tiedossa.

Rivitanssi? Railakas country -rivitanssi tempaa mukaansa takarivinkin tanssijat ja saa stetsonit vinoon & bootsit kopisemaan country -musiikin tahtiin. Yihaa! Porukka riviin ja aloitetaan.

Street Dance? Luvassa katu-uskottavaa meininkiä! Tunnilla opetellaan hip hop -tyylistä liikkumista, tutustutaan eri tyyleihin helpolla ja hauskalla tavalla. Lippis päähän, sneakerit jalkaan ja asenne kohdalleen – jou!

Swing & Fun? Kaikille sopivaa iloista meininkiä, joka tuo hymyn huulille takuuvarmasti. Jos Rock Step tai Twist kuulostaa etäisesti tutulta, niin näitäkin askeleita opetellaan hyväntuulisen musiikin kuten Rhytm’n Bluesin, Swingin tai Rock’n Rollin tahdissa.

Olipa tanssilajinne joku edellä mainittu tai Happy Hour, lattarit, Voguing, Locking tai Sweat & Dance, niin opettaja huomioi eri-ikäiset ja -kokoiset tanssijat opetusta suunnitellessaan. Tärkeintä onkin hyvä fiilis ja osallistujien iloiset kasvot tunnin jälkeen.

Tanssintuntiin voidaan liittää myös kehoa huoltava osio, esimerkiksi venyttelyä. Isompikin ryhmä voidaan jakaa useampaan saliin kokeilemaan eri lajeja. Opetuksia pitävät StepUp Schoolin ammattitaitoiset opettajat.

Kesto toiveistanne riippuen 1 – 4 h. 

Haluatko kuulla lisää? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

 

Miten olisi hetki ihan uusissa rooleissa musikaalitähtinä?

Jos tiimisi kaipaa hauskaa tekemistä yhdessä, niin StepUpin musikaaliammattilaisen opastamana voitte heittäytyä tuttujen musikaalien tunnelmiin. Tanssia, laulua, improvisaatiota, uskomattomia suorituksia ja onnistumisen hetkiä omassa porukassa ammattiohjaajan johdolla.

Päivän aikana valmistetaan oma numero, jossa tähtinä loistatte te. Halutessanne voitte taltioida esityksen.

Kesto 2 – 3 h, ryhmäkoko maksimissaan 30 henkilöä, yksi ohjaaja. Tarvittaessa ryhmiä voi olla useita, jolloin joka ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Olisiko tämä sinun tiimillesi sopiva aktiviteetti? Soita 09 7746 1740 tai laita sähköpostia.

 

Ohjelmassa leikkimieliset kisailut tanssien tai laulaen

Heittäytykää tanssin tai laulun maailmaan. Päivän osallistujat jaetaan ryhmiin ja jokainen ryhmä treenaa ammattiohjaajan opastuksella joko tanssi- tai laulunumeron.

Eri ryhmien välinen leikkimielinen kisa voidaan pitää esim. päivän päätteeksi tai mahdollisen iltajuhlan aikana.

Aikaa harjoitteluun tarvitaan minimissään tunnin verran, ja kisailuun ryhmien määrästä riippuen vähintään puoli tuntia. Jokaiselle ryhmälle tarvitaan oma ohjaaja.

Yhteydenotto puhelimitse 09 7746 1740 tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous