Usva Productions

Usva Productions on yhdeksän nuoren naisen valloittava tanssiryhmä. Ryhmä tuo raikkaalla tavalla yhteen perinteiset tanssityylit ja viihdekulttuurin uusimmat trendit.

Ryhmän tanssijat ovat sekä show- että katutanssilajien kokeneita ammattilaisia. Heillä  jokaisella on oma, persoonallinen tanssitaustansa ja  -tyylinsä, jotka yhdistytyvät tässä ryhmässä säväyttäväksi kokonaisuudeksi.

Olet saattanut nähdä tanssijoita esiintymässä suomalaisten artistien, kuten EvelinanSaara Aallon tai Isac Elliotin taustalla, TV-tuotannoissa kuten SuomiLoveTähdet, tähdet ja the Voice of Finland sekä erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa.

Usva Productions tarjoaa viihdekokonaisuuksia, jotka sopivat juuri sinun tilaisuuteesi tai esimerkiksi tuotelanseeraukseen. Erityistä ryhmälle on jokaisen tanssijan persoonallinen urapolku, joka samalla tuo ryhmään vahvaa osaamista viihdetuotannon alalla. Usva Productions koostuu osaajista kulttuurituottajista asianajajiin ja kuvataiteilijoista tieteilijöihin. Näin ryhmä takaa täsmällisen toiminnan niin lavalla kuin sen ulkopuolella.

Valmiit show’mme ovat:

Boogie Wonderland 

Sukella glitterintäyteiseen ja funkin tahdittamaan 70-luvun tunnelmaan! Tämä show tarjoaa tyylikkään juhlatunnelman perinteisillä 70-luvun hiteillä ja liikkeillä, nykypäivän juhliin sommiteltuna. Show voidaan yhdistää hauskaan tanssinopetukseen, jossa esiintyjämme järjestävät ohjatun tanssituksen tapahtumavieraille.

Cabaret

Mikäli toivot tilaisuuteesi tyylikästä burleskia, charlestonia, swingiä ja jazzia, on tämä juuri oikea vaihtoehto. Shown jälkeen esiintyjämme voivat niin halutessasi tanssia yleisön lomassa ja pitää juhlatunnelmaa yllä läpi illan. Tämä viimeistään tempaa vieraasi mukaan illan tunnelmaan!

Maailman ympäri

Astu mukaan lennolle ja lähde matkalle maailman kuuluisimpiin kohteisiin. Koe disco Berliinin yöelämässä ja ihastu sambaan Rio de Janeirossa. Takaamme, että tämä show saa tanssijalkasi vipattamaan! Shown pituutta ja tanssijoiden määrää voidaan aina mukauttaa tapahtumaasi sopivaksi.

Jos edellä mainitut teemat eivät sovi tilaisuuteesi tai sinulla on visio, jonka haluaisit toteuttaa, niin ota yhteyttä, ideoimme juhlailtaan sopivan kokonaisuuden.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous