Usva Productions

Usva Productions on yhdeksän nuoren naisen uusi, valloittava tanssiryhmä. Ryhmä tuo raikkaalla tavalla yhteen perinteiset tanssityylit ja viihdekulttuurin uusimmat trendit.

Ryhmän tanssijat ovat sekä show- että katutanssilajien kokeneita ammattilaisia. Heillä  jokaisella on oma, persoonallinen tanssitaustansa ja  -tyylinsä, jotka yhdistytyvät tässä ryhmässä säväyttäväksi kokonaisuudeksi. Ryhmä on kasvanut yhteen viimeisen viiden vuoden aikana, kun jäsenet ovat sekä treenanneet että tehneet töitä yhdessä.

Olet saattanut nähdä tanssijoita  esiintymässä suomalaisten artistien, kuten EvelinanSaara Aallon tai Isac Elliotin taustalla, TV-tuotannoissa kuten SuomiLoveTähdet, tähdet ja the Voice of Finland sekä erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa.

Usva Productions tarjoaa lumoavia viihdekokonaisuuksia, jotka sopivat juuri sinun tapahtumaasi tai esimerkiksi tuotelanseeraukseen. Erityistä ryhmälle on jokaisen tanssijan persoonallinen urapolku, joka samalla tuo ryhmään vahvaa osaamista viihdetuotannon alalla. Usva Productions koostuu osaajista kulttuurituottajista asianajajiin ja kuvataiteilijoista tieteilijöihin. Näin ryhmä takaa täsmällisen toiminnan niin lavalla kuin sen ulkopuolella.

Maailman ympäri -show

Astu mukaan lennolle ja lähde matkalle maailman kuuluisimpiin kohteisiin. Koe disco Berliinin yöelämässä ja ihastu sambaan Rio de Janeirossa. Takaamme, että tämä show saa tanssijalkasi vipattamaan! Shown pituutta ja tanssijoiden määrää voidaan aina mukauttaa tapahtumaasi sopivaksi.

Jos tämä kokonaisuus ei sovi sinun tilaisuuteesi tai sinulla on  visio, jonka haluaisit toteuttaa, ota yhteyttä ja kerro ideasi, niin suunnittelemme tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous