SuomiFilmin helmet

SuomiFilmin helmet

Luvassa sähäkkää showta lyhyen tai pitkän kaavan mukaan PartyPackin tapaan. Tiukka ja mukaansa tempaava showpaketti täynnä tyyliä ja taitoa, laulua ja tanssia. Esiintyjät ovat StepUpin huippuammattilaisia ja ryhmän koko räätälöidään aina tilaisuuden mukaan.

Tunnettujen suomalaisten elokuvasävelmien tahdissa sykkivä show. Kahden laulajan ja pianistin vauhdittamana singahdetaan Lentävästä Kalakukosta aina Levottomiin asti. Mukana mm. letkeä Letkis, ikiklassikko Tiikerihai, Chydeniuksen Laulu rakastamisen vaikeudesta ja tottakai Romanssi sekä Kulkurin valssi. Vielä lisää vauhtia saadaan kun otetaan showhun mukaan muutama tanssija!

Tämä show voidaan tarjoilla Show & Dinner -muodossa, jolloin esitys rytmitetään ruokailun tahtiin, vaikkapa neljässä palassa. SuomiFilmi Show voi olla myös yksi oma kokonaisuutensa, kestoltaan 30 tai 45 minuuttia. Mukana ihania tuttuja lauluja 1940-luvulta nykypäivään. Taustaprojisoinneissa ajankuvaa elävöittää kokoelma elokuvajulisteita, aina kunkin kappaleen teeman mukaisesti. 

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous