Riemukopla – Oilon

Yrityksen 50 v. juhlavuoden kunniaksi haluttiin tarjota jälleenmyyjille, asiakkaille ja henkilökunnalle tilaisuudet, joissa pidetään hauskaa rennolla meiningillä. Toivottiin mieleenpainuvia teemajuhlia kielitaitoisine juontajineen, tanssinumeroineen ja muine aktiviteetteineen, joten Riemukopla oli näihin tilaisuuksiin juuri sopiva esiintyjäryhmä monipuolisen osaamisensa takia.

Olemme valtavan tyytyväisiä molempien tilaisuuksien toteutuksiin. Arvostan luotettavuuttanne ja ammattitaitoanne; tämä porukka oikeasti loi kivan tunnelman puhumattakaan näyttävästä showsta, mukaansa tempaavasta tanssinopetuksesta ja juonnoista sekä suomeksi että venäjäksi. Yleisö oli aivan ihastuksissaan, olemme saaneet todella hyvää palautetta juhlistamme. Kanssanne on helppoa ja kivaa tehdä yhteistyötä ja sitä varmasti jatketaan myös tulevaisuudessa.

Merkittävän maailmanlaajuisen markkina-aseman 50 toimintavuotenaan hankkinut Oilon-konserni on kehittyvä ympäristö- ja energiatekniikan perheyritys. Oilon valmistaa ja markkinoi lämpöpumppuja, polttimia ja polttojärjestelmiä mm. voimalaitoksiin, teollisuuden prosesseihin ja laivakattiloihin sekä polttimia, maapumppuja ja aurinkolämpökeräimiä kiinteistöjen lämmitykseen. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lahdessa, Hollolassa ja Kiinassa ja konsernin palveluksessa on lähes 300 henkilöä.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous