Referenssit

Marco Bjurström – Keskinäinen työeläkeyhtiö Varma

Varman työhyvinvointiviikko huipentui henkilökunnan kesäisiin juhliin, ja iltaa isännöimään toivottiin monipuolista ja karismaattista juontajaa, jolla on kokemusta työhyvinvointikoulutuksista. Marco Bjurström toimi sekä illan juontajana että myös tanssinopettajan & viihdyttäjän roolissa. Illan bändinä ja Marcon tanssituksen musisoijana toimi bilebändi Groove President, solistinaan Vallu Lukka.

Lue lisää

Firman tähdet – Haikon Kartano

Henkilökunnan pikkujouluihin toivottiin kiireisen työvuoden jälkeen mukavaa menoa oman väen kesken. Firman tähdet -konsepti kuulosti juuri tähän sopivalta ja yrityksen väestä löytyi muutama innokas ”tähti”, joille suunniteltiin oma show. Puvustus, tanssinopetus, maskeeraus – koko paketti hoitui StepUpin osaavien tekijöiden toimesta, he myös avustivat lavatähtiä illan show’ssa tanssijan roolissa.

Lue lisää

Tykypäivä – Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Vanhankylän kartanon viihtyisissä tiloissa vietettään Duodecimin TYKY-päivää. Aamiaista nautittaessa supliikki seremoniamestari Henri Kemppainen hämmästytti osallistujia lähitaikuudellaan. Päivän aikana kuultiin luento muutoksen kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä, ihailtiin Minna Tervamäen Kuolevaa Joutsenta ja päästiin ryhmissä tekemään oma tanssi ikioman opettajan johdolla ja päivän päätteeksi esittämään se myös muille. Kaunis ilma, makoisat tarjoilut ja rannassa laiduntavat lampaat loivat […]

Lue lisää