PartyPack

PartyPack on laulavia tanssijoita ja tanssivia laulajia.

Luvassa sähäkkää showta lyhyen tai pitkän kaavan mukaan. Tiukka ja mukaansa tempaava showpaketti täynnä tyyliä ja taitoa. Esiintyjät ovat StepUpin huippuammattilaisia ja ryhmän koko räätälöidään aina tilaisuuden mukaan – sooloesityksistä aina isoihin showtuotantoihin.

Showt edustavat erilaisia teemoja, kuten vaikkapa Lauantai-illan huumaa 70-luvun tahtiin, leffamaailman SuomiFilmin helmet tai Party On Board -risteilyshow.

Tarvittaessa showssa mukana myös pianisti. Toivekappaleet huomioidaan!

Firman pikkujoulut on juhlittu, kaikki meni oikein hyvin. Suuri kiitos teille kertakaikkisen upeasta Love Boat -showsta, se oli ihan mieletön ja on saanut tosi paljon kehuja. 

Sirpa Kilpeläinen halusi 50-vuotisjuhliinsa monipuolista, juuri tähän tilaisuuteen räätälöityä viihdettä. PartyPack tarjoili illan aikana mm. musikaaleista tuttuja kappaleita, ikivihreitä iskelmiä ja kasaribiisejä.

Juhlat ovat ohi ja menivät loistavasti. Show oli uskomaton ja me kaikki oltiin aivan haltioissamme. Välitäthän sydämelliset ja isot kiitokset kaikille teidän esiintyjille. Minä ja vieraani olemme edelleen aivan hurmiossa.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous