Laura Paloheimo

laura-paloheimo-60Laura Paloheimon sydän on sykkinyt viihteelle siitä asti kun oppi sanomaan Disco! Laura on tunnettu vauhdikkaista ja humoristisista chick lit-kirjoistaan, sekä kirjastoissa vetämistään Blingipiireistä missä pureudutaan romanttisen viihteen ytimeen. Lähellä Lauran sydäntä ovat terveyteen,  hyvinvointiin, ravintoon ja jaksamiseen liittyvät teemat. 

Supliikkinaisena Lauralta löytyy aina tilanteeseen sopiva huumorilla höystetty lauseenparsi tai sutkautus. Juontotöitä hän on tehnyt Silja Linella risteilyemännän roolissa, lukuisilla messuilla sekä erilaisten tuotteiden lanseeraustilaisuuksissa. Tällä hetkellä hän tuottaa tekstiä omien kirjojensa lisäksi erilaisiin medioihin ja esiintyy kirjallisuustapahtumissa sekä televisiossa. Keväällä 2014 hänet nähtiin aivan uudessa roolissa humoristisessa Rakkauden FAQ -ohjelmassa panelistina.

Laura on ollut esiintyjänä monessa mukana: tanssijana lukuisissa showproduktioissa sekä monien suomalaisten artistien taustalla, kuten Raptori, Waldo, Marion Rung ja Danny. Lauran erikoisalaa olivat komedienne-roolit sekä look-a-like -hahmot, kuten Marilyn Monroe, Dolly Parton, Tina Turner sekä Kikka. Näyttelijänä Lauran on voinut nähdä televisiosarjassa Full House, Kivikasvot show sekä elokuvassa Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava.

Lauran kuva Otava/Arto Wiikari

 

 

 

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous