Laulavat juontajat

Kaipaako asiapitoinen tapahtumasi pieniä, viihteellisiä tunnelmapaloja ja osaavan & kielitaitoisen juontajan? Puuttuuko iltatilaisuudesta ammattitaitoinen seremonimestari? Nämä molemmat saat kun tilaat tapahtumaasi laulavat juontajat pianistilla tai ilman.

Valittavia teemoja ovat esimerkiksi Suomi-filmin tunnelmat, eri vuosikymmenten pariin vievät laulut tai tunnetut musikaalit.

Viidyttäväksi juontajapariksi ehdotamme esimerkiksi Annina Rubinsteinia ja Peter Pihlströmiä.

Annina on monipuolinen esiintymisen ammattilainen. Tanssi-, laulu- ja juontokeikkojen lisäksi hän on esiintynyt viimeisten 14 vuoden aikana lukuisissa musikaaleissa. Teatterilavojen lisäksi Annina keikkailee myös PartyPack -ryhmän riveissä.

Peter on juontaja, koreografi, tanssinopettaja ja näyttelijä. Hänen estradiuransa on lähtenyt käyntiin Aira Samulinin tanssikoulusta ja StepUp -tanssiryhmästä 80-luvulla. Peter esiintyy musikaaleissa ja hassuttelee ääninäyttelijänä animaatioissa sekä mainoksissa. Tanssinopetusten, näyttelijä- ja äänitöiden lisäksi hän keikkailee PartyPack -ryhmän jäsenenä, tekee koreografioita sekä monenlaisia juontotöitä niin yritys- kuin yksityiskeikoillakin.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous