Impronautit

impronautit-sininen-potretti1Impronautit ovat improvisaatioteatterin ja musiikin ammattilaisia. Tarjolla ainutkertaista mittatilausmusiikkia monenlaisiin tilaisuuksiin. Esityksen kaikki musisointi ja laulu tapahtuu improvisoiden eli laulut luodaan reaaliajassa yleisön antamista ehdotuksista toivotuilla musiikkityyleillä. Impronautit voivat laulaa humoristisen polkan yrityksen vuosikertomuksesta tai vaikkapa serenadin eläköityvälle henkilöstöpäällikölle – mitä vain maan ja avaruuden välillä.

Impronauttien esiintymiskokoonpano koostuu yleensä kahdesta muusikosta ja kolmesta laulajasta, mutta myös muut kokoonpanot ovat mahdollisia tila ja yleisömäärä huomioiden.  vaikuttavat viihteen, musiikin ja teatterin ammattilaiset kuten esim. Juha Elomaa, Päivi Järvinen, Miska Kajanus, Juuso Kujala, Eeva Manninen, Kalle Ryökäs, Jarno Sakki, Mari Vesala ja Johanna Viksten.

Impronauttien musiikkicocktailiin sekoitetaan teatteria, stand up -meininkiä, upeaa soittoa, laulua, improvisaatioteatterin iloista hulluttelua. Mittatilausmusiikkia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kerro ideasi ja toiveesi – saat ikimuistoisen ja ainutkertaisen esityksen.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous