Groove President

groove-presidentGroove President – bändi suoraan bilebändien tasavallan huipulta – on aiheuttanut hillityn riemukasta ja raivokkaan riehakasta tunnelmaa monissa Suomen kolkissa viime vuosien aikana.

Kun tämä bändi on paikalla, bileet syntyvät satavarmasti. Eduskuntatalosta Fortumin pääkonttorin kautta Pressaklubille suunnannut yhtye on tunnelman ja fiiliksen luojana ainutlaatuinen. Yhtyeellä on takanaan satoja keikkoja ja bändin solistin, TV:stäkin tutun laulaja-näyttelijä Vallu Lukan ammattitaitoa erilaisten yleisöjen villitsijänä on kiitelty. Monipuoliseksi bilebändiksi profiloitunut Groove President taitaa tyylitajuisen soiton Billie Jeanista Proud Maryyn, ja Alangosta Zenkkaan. 2010-luvun Groove President tunnetaan myös erilaisista teemakonserteista, solistivieraista ja kokoonpanomuunnelmistaan. Esimerkkinä mainittakoon mm. Frank Sinatra- ja Musica Italia -teemat.

Bändi on esiintynyt maamme tärkeimmissä bileravintoloissa, kuten Pressassa, Vantaan Tulisuudelmassa, Tahkolla, Apollo Live Clubilla sekä mm. Baltic Princess -laivalla. Bändi tekee säännöllisesti myös show & dinner -tyyppisiä konsertteja, teemana mm. Frank Sinatra, San Remo sekä Rautavaara.

Musiikillisesti monipuolinen – räätälöity ja yksilöllinen ratkaisu!

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous