Delusion V

dv_2Delusion V on monipuolinen ja ammattitaitoinen voguetanssiryhmä, jonka tavoitteena on rikkoa rajoja esiintyessään tapahtumassa kuin tapahtumassa. Ryhmä pystyy muuntautumaan moneen tyyliin ja heiltä löytyy niin asennetta, taitoa kuin rohkeuttakin tuoda esiin toivottua meininkiä. 

Delusion V on perustettu vuonna 2015 vahvoista esiintyjistä ja tanssijapersoonista. Ryhmässä tanssivat Heikki, Jarkko, Anni, Janette, Roza ja Sari.

Tämän upean ryhmän vahvuus ovat monimuotoiset tanssitaustat baletista hiphopiin ja showtanssiin sekä palava intohimo esiintymiseen. Esityksillään he edustavat tasa-arvoista maailmaa pienillä feministisillä vivahteilla.

Delusion V on esiintynyt useissa eri tilaisuuksissa mm. Voitolla Yöhön tv-ohjelmassa, H&M:n kevätmalliston lanseeraustilaisuudessa ja erilaisilla klubeilla. Ryhmä on myös kilpaillut ansiokkaasti Street SM -kilpailuissa. Talent Suomi -kykykisassa Delusion V herätti tuomarien ja yleisön mielenkiinnon näyttävillä numeroillaan ja sijoittui hienosti finaalikolmikkoon.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous