DancEdge

DE_contemporary-2DancEdge on tanssiryhmä, jossa on särmää! DancEdge on showtanssin monipuolisista ja säkenöivän taitavista ammattilaisista koostuva ryhmä, joka haluaa tuoda tanssiviihteen kentälle uusia raikkaita tuulia ja takuuvarmaa laatua.

Ryhmän tanssijoita ja heidän koreografioitaan on nähty useissa yleisölle näkyvissä tapahtumissa, teatteriproduktioissa sekä tv-tuotannoissa viime vuosien aikana (mm. Tanssii Tähtien Kanssa, Tähdet Tähdet, Dance, The Voice of Finland ja UMK).

SS_ryhma_3627

Sopisiko iltaanne BOUNCE? Tämän hetken uusimpia tanssityylejä yhdistelevä show musiikkivideoiden ja suosittujen tanssiohjelmien inspiroimana.

Vai olisiko tunnelmallinen FEAST oikea valinta? Aistikas ja tunnelmallinen esitys, perinteinen salakapakkashow päivitettynä tähän hetkeen.

 

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön tanssiryhmän kanssa. Ryhmä toteutti toiveemme ammattimaisesti, saaden lopputuloksen näyttämään ja kuulostamaan juuri siltä kuin lanseeraustilaisuutemme vaati. Myös käytännön järjestelyt sujuivat mutkattomasti. Voin mielihyvin suositella ryhmää tilaisuuksiin, joissa tarvitaan asiakkaan tilaisuuteen räätälöityä esitystä.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous