6Pack – AVA-Instituutti

AVA-instituutin 90-vuotisjuhlia ja tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa ryhdyttiin miettimään jo reilu vuosi ennen h-hetkeä. Tavoitteena oli muistella instituutin historiaa musiikin ja näyttelemisen keinoin asiapainotteisen iltapäiväseminaarin jälkeen. Esiintyjäksi valikoitui 6Pack -musiikkiteatteriryhmä monipuolisen osaamisensa ansiosta. Instituutin tärkeistä hetkistä käsikirjoitettiin ryhmän toimesta musiikkinäytelmä, joka jaksotettiin juhlissa istuvan illallisen rytmiin. Illan päätteeksi tanssittiin Groove President -bändin tahdissa.

Juhlamme onnistuivat erinomaisesti. Suuri kiitos siitä kuuluu 6Packille, jonka show oli loistava! Vieraiden palaute heidän esityksestään on ollut sanalla sanoen ylistävää. Eräs vieras kommentoi, että ryhmän esiintymistä voisi seurata vaikka ammatikseen…no, se ei kyllä kuulostaisi yhtään hassummalta ammatilta! Ps. Suuret kiitokset Anninalle ja Peterille seminaarin juontamisesta.

AVA-instituutti järjestää henkilöstövalmennusten lisäksi tutkintotavoitteista koulutusta Helsingin Vallilassa. Valmennus- ja koulutustarjonta koostuu lyhyt- ja pitkäkestoisista koulutustuotteista, ja niiden sisällöt räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaaviksi. AVA-instituutilla on järjestämissopimukset mm. hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen ja kaupan esimiehen erikoisammattitutkintoihin.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous