Referenssit

6Pack – AVA-Instituutti

AVA-instituutin 90-vuotisjuhlia ja tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa ryhdyttiin miettimään jo reilu vuosi ennen h-hetkeä. Tavoitteena oli muistella instituutin historiaa musiikin ja näyttelemisen keinoin asiapainotteisen iltapäiväseminaarin jälkeen. Esiintyjäksi valikoitui 6Pack -musiikkiteatteriryhmä monipuolisen osaamisensa ansiosta. Instituutin tärkeistä hetkistä käsikirjoitettiin ryhmän toimesta musiikkinäytelmä, joka jaksotettiin juhlissa istuvan illallisen rytmiin. Illan päätteeksi tanssittiin Groove President -bändin tahdissa.

Lue lisää

6Pack – GTK – Tapahtumantekijät

Geologian tutkimuskeskus, GTK, juhlisti 125-vuotista historiaansa näyttävällä kiertueella 11.-14.1.2011 Espoossa, Kokkolassa, Rovaniemellä ja Kuopiossa. Tapahtumantekijät vastasi kiertueesta kokonaisuutena ja 6Pack toteutti laulaen, tanssien ja sketsien avulla asiakkaan toiveet, aiheina olivat kaupungistuminen, raaka-aineiden käyttö ja globalisoituminen.

Lue lisää

Marco Bjurström – Keskinäinen työeläkeyhtiö Varma

Varman työhyvinvointiviikko huipentui henkilökunnan kesäisiin juhliin, ja iltaa isännöimään toivottiin monipuolista ja karismaattista juontajaa, jolla on kokemusta työhyvinvointikoulutuksista. Marco Bjurström toimi sekä illan juontajana että myös tanssinopettajan & viihdyttäjän roolissa. Illan bändinä ja Marcon tanssituksen musisoijana toimi bilebändi Groove President, solistinaan Vallu Lukka.

Lue lisää

Riemukopla – Oilon

Yrityksen 50 v. juhlavuoden kunniaksi haluttiin tarjota jälleenmyyjille, asiakkaille ja henkilökunnalle tilaisuudet, joissa pidetään hauskaa rennolla meiningillä. Toivottiin mieleenpainuvia teemajuhlia kielitaitoisine juontajineen, tanssinumeroineen ja muine aktiviteetteineen, joten Riemukopla oli näihin tilaisuuksiin juuri sopiva esiintyjäryhmä monipuolisen osaamisensa takia.

Lue lisää

Firman tähdet – Haikon Kartano

Henkilökunnan pikkujouluihin toivottiin kiireisen työvuoden jälkeen mukavaa menoa oman väen kesken. Firman tähdet -konsepti kuulosti juuri tähän sopivalta ja yrityksen väestä löytyi muutama innokas ”tähti”, joille suunniteltiin oma show. Puvustus, tanssinopetus, maskeeraus – koko paketti hoitui StepUpin osaavien tekijöiden toimesta, he myös avustivat lavatähtiä illan show’ssa tanssijan roolissa.

Lue lisää

Tykypäivä – Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Vanhankylän kartanon viihtyisissä tiloissa vietettään Duodecimin TYKY-päivää. Aamiaista nautittaessa supliikki seremoniamestari Henri Kemppainen hämmästytti osallistujia lähitaikuudellaan. Päivän aikana kuultiin luento muutoksen kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä, ihailtiin Minna Tervamäen Kuolevaa Joutsenta ja päästiin ryhmissä tekemään oma tanssi ikioman opettajan johdolla ja päivän päätteeksi esittämään se myös muille. Kaunis ilma, makoisat tarjoilut ja rannassa laiduntavat lampaat loivat […]

Lue lisää