The Soufflés

SONY DSC

The Soufflés, joka jo ensimmäisellä keikallaan sai lempinimen Suffelit, on kolmimiehinen trio, jonka rehellisen aurinkoinen ”happy days”-meininki saa yleisön taatusti napsuttelemaan sormiaan ja svengailemaan mukana.

Poikabändit ovat vuosikymmenten aikana hurmanneet yleisöjä niin meillä kuin muuallakin. Uusin tulokas tähän hienoon perinteeseen on The Soufflés. The Soufflés ammentaa 1950- ja 60-lukujen pohjattoman rikkaasta angloamerikkalaisesta musiikkiperinteestä maustaen sitä myös suomalaislla klassikoilla. Ohjelmistosta löytyy myös nuorempia kappaleita, jotka varta vasten yhtyeelle sovitettuina täydentävät biisilistaa hauskasti.

Bändin laulajat ovat toisilleen tuttuja jo vuosien varrelta erilaisista teatteriprojekteista ja esiintyvät myös musiikkiteatteriryhmä 6Packin riveissä. Suffelit ovat: Raine Heiskanen, Timo ”Michigan” Kurvi, Peter Pihlström ja pianisti Jukka Nykänen.

Suffelit4The Soufflés hoitaa tarvittaessa myös tilaisuuden isännöinnin ja juonnot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Lauluesityksen osalta Vuoden isä -tilaisuus sujui erityisen hienosti, varmaan kaikki olivat kyyneleet silmissä kun oli niin vaikuttava esitys. Toivottavasti saadaan kuulla pian heitä uudelleen jossain tilaisuudessa. Kiitos vielä!

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous