6Pack

6Pack bw

6Pack on kuuden monilahjakkaan teatterialan ammattilaisen muodostama mainio poppoo, joka tuo iltaan tunnelmaa ja tähtisadetta. Laulua, naurua, tanssia, teatteria – yhdessä ja erikseen. Kun haluat järjestää tilaisuuden, joka ihastuttaa ystävät ja ilahduttaa iloisesti kansainvälisetkin vieraat, tarjoaa 6Pack teille laadukasta estradiviihdettä. Be our guest!

Show & Dinner koostuu istuvan illallisen lomaan sijoittuvista showpaloista ja noin puolituntisesta pääshow’sta. Ilta sisältää erityylisiä musiikkinumeroita, vaihtuvia asukokonaisuuksia, huumoria ja vauhdikasta tanssia. Showpaloina mm. A capella -numeroita, ”A la carte” -ruokapotpuri, look-a-like -hahmoja ja laulavat tarjoilijat. Ilta voidaan myös räätälöidä ryhmän valmiista ohjelmistosta juuri teidän tilaisuuteen sopivaksi.

6Pack on Raine Heiskanen, Pauliina Kiuru, Timo Kurvi, Elina Lähde, Peter Pihlström ja Annina Rubinstein sekä pianisti Jukka Nykänen.6pack-uusi

Jos haluat yllättää vuosijuhliesi vieraat ns. historiikkishowlla, 6Pack on oikea valinta. Ryhmä on tehnyt räätälöityjä esityksiä mm. GTK 125 v. -kiertueelle, Helsingin Pelastuslaitoksen 150 v. juhliin ja Maanmittauslaitoksen 200 v. juhliin.

Keikka meni hienosti ja asiakkaat viihtyivät. 6Pack oli sanalla sanoen loistava.

Yhteystiedot

StepUp Agency
Kaikukatu 4 A, 6. krs 00530 Helsinki
Avaa kartalla
09 7746 1740

Myynti
Pälvijaana Parkkonen Myyntipäällikkö
Lähetä viesti
09 7746 1742

Tuottaja
Marina Koivu
Lähetä viesti
09 7746 1742

Pyydä tarjous